Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
5
83x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vašek | 7.8.2021
HARUKO modrý! boží design, chytře řešený, skvěle sedí na zádech. Společník na každý den. Doručení okamžité. Můžu jen a jen doporučit každému kdo hledá pohodlný, kvalitní a stylový batoh :-)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2021
Moc vám děkujeme za recenzi Vašku. Jsem rád, že jste spokojený. Jakub :)
J Avatar autora Josef | 2.8.2021
Bágl MINATO je prostě BOMBA!!!! Skvělej na víkendovej vejlet i do města. A k tomu stylovka. +supprrychlý dodání????
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 2.8.2021
Moc vám děkujeme! Jsme rádi že jste spokojen. Děkujeme za podporu ☺️ Jakub
SF Avatar autora Slávek Furman | 22.7.2021
koupil jsem HARUKO žlutý a jsem moc spokojený. doručení bylo do 24 hodin!
Avatar autora | 21.7.2021
+ Velmi přátelské a flexibilní jednání

Jsem moc rád, že jsem narazil na českého výrobce s tak vstřícným přístupem. Přirovnal bych ho k chování obchodníků z černo-bílých filmů, kteří šli při odchodu z koloniálu 'milostpaní' otevřít dveře, uklonili se a rozloučili.
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Dobrý den, Petře, moc vám děkujeme za krásné hodnocení. :) To co děláme, děláme s radostí a jsem rád, že to je vidět. Ať vám batoh pěkně slouží. :) Mějte se báječně. Jakub
Avatar autora | 5.7.2021
+ rychlá reakci na dotazy (chat)
+ flexibilní domluva na předání zboží (osobní vyzvednutí)
+ super produkt

Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Dobrý den, moc vám děkujeme za hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený a doufáme, že se u nás brzy zastavíte na e-shopu. :) Mějte se krásně, Jakub
M Avatar autora Milan | 23.6.2021
Maximální spokojenost! Rychlost vyřízení objednávky, skvělá komunikace, kvalitní a originální produkty! Určitě zde nenakupuji naposledy a mohu všem jen doporučit!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 24.6.2021
Dobrý den, Milane, moc vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. :) Jakub
Avatar autora | 15.5.2021
+ Rychlost
+ Bezproblemovost
+ Skvela domluva

Objednani a dodani velice rychle! Batoh ma opravdu skvele zpracovani a slo to poznat ihned, co jsem ho rozbalil.
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Moc děkujme za recenzi :) Jsme rádi, že jste spokojený. Krásný den, Jakub
D Avatar autora Diana | 2.5.2021
Obchod mne zaujal díky hezké reklamě, ať už fotografiemi, tak různými videi. Firma pohotově reaguje na poptávku, velká ochota vyjít zákazníkovi vstříc. Jsem velmi spokojena s rychlou dodávkou i s pěkným zabalením batohu. Díky.
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 2.5.2021
Moc vám děkujeme Diano za krásnou recenzi. :) Velmi si jí vážíme. Jakub
M Avatar autora Martin K | 30.4.2021
Batoh Minato velmi mile překvapil. Hlavně svou víceúčelovostí, propracovaností a kvalitou. Je opravdu vidět, že byl batoh vytvořen tak, aby byl co nejvíce praktický, a to do každé situace. Taktéž chválím přístup a ochotu obchodu. Kéž by bylo více takových českých značek :)
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 30.4.2021
Opravdu moc si vážíme vaší recenze. Děkuji moc. :) Jakub
VP Avatar autora vít pokorný | 30.4.2021
rozhodně spokojenost, dobře udělaný web i s videoukázkami batohů, rychlé dodání bez problémů A hlavně úplně boží batoh
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 30.4.2021
Moc vám děkujeme za zpětnou vazbu. Moc nám to pomáhá se zlepšovat. Děkujeme moc! Jakub :)
Avatar autora | 1.4.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky, vstřícné jednání a krásné zabalení velmi kvalitního zboží. jsem velmi spokojena.
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Dobrý den, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se dělat kvalitní výrobek a poskytovat kvalitní servis. Jsme moc rádi, že jste spokojení. ❤️ Přeji krásný den, Jakub.
Avatar autora | 9.2.2021
+ Kvalita produktu
+ Materiál
+ Komunikace s obchodem
+ Příznivá cena

Na tento obchod jsem narazil náhodou, batoh Minato se natolik zalíbil, že jsem jej hned pořídil. Komunikace s obchodem byla rychlá a velmi vstřícná. Samotný produkt velmi překvapil materiálem a praktičností, je vidět, že nad každým detailem se přemýšlelo a má svůj smysl.
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Dobrý den, moc vám děkujeme za objednávku, zpětnou vazbu a za příjemnou komunikaci. :) Jsem moc rád, že jste spokojený! Kdyby něco, ozvěte se mi na info@batohiro.cz. Jakub
Avatar autora | 2.2.2021
+ Rychlé dodání
+ Ekologické zabalení výrobku

Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Moc vám děkujeme za objednávku a zpětnou vazbu. :) Jsem rád, že se vám líbilo balení. Snažíme se jít EKO cestou. Přeji pěkný den, Jakub
Avatar autora | 10.12.2020
+ jednoduchá, rychlá objednávka, okamžité potvrzení
+ doručení do 2 prac. dnů

Stíhají doručit do Vánoc!
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Moc vám děkujeme za hodnocení. Vážíme si ho :) Doufáme, že u nás brzy zase nakoupíte. Krásný den. Batohiro
Avatar autora | 8.12.2020
+ Super batoh, prekvapil me
+ Komunikace

Vse v poradku prislo
Avatar autora (Administrátor) 3.2.2023
Děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Ať vám batoh slouží! :) Batohiro
J Avatar autora Jakub | 29.2.2020
Rychlost dodání, hezky zabalený batoh, batoh velmi kvalitní s příznivou cenou. Není co vytknout :)
A Avatar autora Anička | 18.11.2019
Maximální spokojenost. Rychlost dodání, způsob zabalení i samotný batoh perfektní. Palec nahoru! :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 19.11.2019
Aničko, jste moc hodná! Děkujeme stokrát :) Jakub
PB Avatar autora Petra Borská | 18.11.2019
nákup neměl chybu
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 19.11.2019
Jsme strašně moc rádi, Petro. Děkujeme :)
MH Avatar autora Marie Hlaváčková | 25.8.2019
Batoh vypadá úžasně! Už se těším na nějakou cestu s ním!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2019
Moc vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená. Mějte se krásně a ať slouží :)
NS Avatar autora Nikola Strnadová | 3.7.2019
Naprostá spokojenost.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2019
Moc vám děkujeme Nikolo :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz