Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
82x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.2.2022
+ rychlost, kvalita,komunikace

Avatar autora (Administrátor) 30.11.2022
Děkujeme :)
AS Avatar autora Antonín Slabiňák | 8.2.2022
Maximální spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 8.2.2022
Moc vám děkuji za recenzi, jsem rád, že jste spokojený. :) Jakub
AK Avatar autora Adéla Kubíková | 31.1.2022
Spokojenost. Batoh je velmi kvalitní a prostorný. Celá objednávka proběhla bez jakéhokoliv problému a můžu jen doporučit :-) Určitě zde nenakupuji naposled
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 31.1.2022
Děkujeme moc Adélo, těšíme se na vás :)
V Avatar autora VK | 24.1.2022
Batoh Minato je moc pěkný, skvěle vymyšlený. Je tak super, že jsem ho vlastnila celých 10 minut a už ho ze mne vyloudil syn....tak jsem zase bez batohu...
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 24.1.2022
Děkujeme moc za feedback a jsem moc rád, že vyhovuje i synovi :) Přeji pěkný den, Jakub
Avatar autora | 24.1.2022
Zcela profesionální a přátelský přístup. Batoh Minato je velmi kvalitně vyroben, je vidět, že kvalita byla cílem, vzhledem taktéž zaujme, funkčně je taktéž dokonalý.
Avatar autora (Administrátor) 30.11.2022
Moc děkujeme za feedback, jsme rádi, že jste spokojeni. :) Přeji pěkný den, Jakub
Avatar autora | 10.1.2022
+ kvalita

Avatar autora (Administrátor) 30.11.2022
Děkujeme :) Batohiro
S Avatar autora SF | 4.1.2022
Ledvinka je super! Drzi tvar, dam do ni co potrebuji! Stylová!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 4.1.2022
Děkujeme moc za hodnocení :)
GG Avatar autora Guillermo Uceda Gómez | 24.12.2021
Very satisfied
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 30.12.2021
Thanks so much :)
MF Avatar autora Magdalena Fialova | 24.12.2021
Velmi vstricny pristup, vse rychle a vyborne vyrizeno.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 30.12.2021
Moc vám děkuji. Jsem rád, že jste spokojená :)
IN Avatar autora Ivan Nestával | 21.12.2021
Rychlost a skvělý výrobek.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.12.2021
Moc vám děkujeme za recenzi, jsem rád, že se vám batoh líbí.
P Avatar autora Petr | 20.12.2021
Skvělá komunikace, žádné zbytečné prodlevy.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 20.12.2021
Jsem rád, že jste spokojený a děkuji za recenzi. :)
IM Avatar autora Ilona Miškovičová | 20.12.2021
Velka spokojenost Komunikace skvela
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 20.12.2021
Strašně moc vám děkuji Ilono :) Jakub
Avatar autora | 15.12.2021
+ rychlé dodání
+ kvalita a vzhled batohu
+ skvělá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 30.11.2022
Děkujeme za recenzi :) Jakub
EL Avatar autora Eduard Lašák | 10.12.2021
Na obchod jsem narazil náhodou a chci moc poděkovat majiteli za skvělou komunikaci a pomoc při objednání. Jakub je velmi milý a udělá pro vás první poslední. Telefonovali jsme spolu 10 minut a byl to moc příjemný hovor. Oceňuji ruční výrobu produktů a celý koncept batohů, který mi Jakub vysvětlil. Batoh už i dorazil. Doručení bylo druhý den. Batoh se mi moc líbí a určitě jsem nenakoupil naposledy. Děkuju Jakube
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.12.2021
Bylo mi potěšením :) Děkuji moc za recenzi Eduarde, moc si jí vážím. Jakub
P Avatar autora Petr | 10.12.2021
Super batoh i obchod. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.12.2021
Jsem rád, že jste spokojený Petře. Děkuji za recenzi.:)
HD Avatar autora Hana Deáková | 5.12.2021
Krásny a kvalitní batoh. Rozmístění a také množství kapes dokonalé. Batoh přišel krásné zabaleny v krabici. Mohli byste začít vyrábět i batohy pro děti, koupila bych ho i dětem do školky :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 6.12.2021
Dobrý den, Hanko, nic není nemožné :) Moc vám děkuji za skvělou reakci. Jsem velmi vděčný za to, že jste naším spokojeným zákazníkem. Jakub
Avatar autora J.K. | 15.11.2021
Dárky na Vánoce nakoupeny (batohy a pořadače). Objednávku jsem dostal do druhého dne!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 15.11.2021
Jsem rád, že jste spokojení a že budete mít super Vánoce :) Děkujeme za podporu. Jakub
Avatar autora | 2.11.2021
+ skvělý do města i na katší túru
+ Komunikace obchodu aboslutně dokonalá. Dostala jsem batoh ještě dřív, než byl na skladě, protože jsem odlétala pryč, tak to vedoucí zařídil. Neuvěřitelné.
- bylo by super mít kapsičku ze předu na popruhu na drobné věci jako koruny nebo jízdenku. Nemusla bych pak batoh sundávat ze zad, když jdu třeba na autobus.

Jsem absolutně unešená batohem MINATO. Cestoval se mnou přes půl světa, zažil slejvák, hodně zátěže a extra vedro a všechno krásně zvládnul. Do batohu nenapršelo, unesl veškeré moje krámy. Je prostorný, hladký a příjemný na dotek. Má skvělá vypolstrovaná záda. Kvalita je nad mé očekávní. Nádherný materiál. Oceňuji hlavně, že je ušitý v ČESKU. Doporučila bych ho na 100% a má odemě plný počet hvězd. Komunikace s majitelem naprosto nad očekávání. Rychlá, přátelská, prostě perfekt.
Avatar autora (Administrátor) 30.11.2022
Moc vám děkuji za zpětnou vazbu. Velmi si jí vážím. Jsem rád, že jste spokojená. :) Jakub Batohiro
K Avatar autora Kateřina | 5.10.2021
Rychlé vyřízení objednávky, velmi pěkné a kvalitní české zboží. Naprostá spokojenost s nákupem. Děkuji :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme moc Katko! :)
Z Avatar autora Zdeňka | 3.10.2021
Rychlé, přehledné. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz