Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
5
61x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petr | 10.12.2021
Super batoh i obchod. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.12.2021
Jsem rád, že jste spokojený Petře. Děkuji za recenzi.:)
HD Avatar autora Hana Deáková | 5.12.2021
Krásny a kvalitní batoh. Rozmístění a také množství kapes dokonalé. Batoh přišel krásné zabaleny v krabici. Mohli byste začít vyrábět i batohy pro děti, koupila bych ho i dětem do školky :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 6.12.2021
Dobrý den, Hanko, nic není nemožné :) Moc vám děkuji za skvělou reakci. Jsem velmi vděčný za to, že jste naším spokojeným zákazníkem. Jakub
Avatar autora J.K. | 15.11.2021
Dárky na Vánoce nakoupeny (batohy a pořadače). Objednávku jsem dostal do druhého dne!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 15.11.2021
Jsem rád, že jste spokojení a že budete mít super Vánoce :) Děkujeme za podporu. Jakub
K Avatar autora Kateřina | 5.10.2021
Rychlé vyřízení objednávky, velmi pěkné a kvalitní české zboží. Naprostá spokojenost s nákupem. Děkuji :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme moc Katko! :)
Z Avatar autora Zdeňka | 3.10.2021
Rychlé, přehledné. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme :)
M Avatar autora Martin | 24.9.2021
Skvělá kvalita zboží a velmi příjemná spolupráce!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Taky děkujeme za objednávku :) Jsem rád, že jste spoko. Jakub
P Avatar autora Petr | 21.9.2021
Nákup již na Vánoce, nakoupen již pátý batoh v řadě. Kvalita zaručena Doporučuji zakoupit. Skvělá spolupráce, rychlý servis.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Děkujeme moc! Věrných zákazníků není nikdy dost :) Jsme rádi, že jste s námi. Jakub
J Avatar autora Jitka | 20.9.2021
Naprostá spokojenost. Komunikace super, batohy super.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojená. Jakub :)
V Avatar autora Vendula | 20.9.2021
Batoh je skvělý - lehoučký, ale zároveň velice prostorný a praktický, z na dotek příjemného materiálu a zároveň nepromokavý. Mám ho sice zatím chvíli, ale naprosto vyhovuje všem mým nárokům a požadavkům! A ještě k tomu je vyráběn v Česku:)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Moc vám děkujeme za zpětnou vzabu :) Jakub
M Avatar autora Michael | 26.8.2021
Předevčírem vyzvednutý batoh MINATO jsem včera celý den “testoval” - na kole s notebookem, foťákem a dalšími věcmi, odpoledne pěšky na větší nákup, večer jako příruční zavazadlo jenom s drobnosti - a obstál k naprosté spokojenosti. V případě potřeby pojme opravdu hodně věcí, ale plný nebo poloprázdný, stále vypadá velmi vkusně:). Navíc se velmi dobře nosí, sedí skvěle na zádech. V neposlední řadě i materiál a ušití působí dost kvalitně. Takže ve výsledku opravdu povedený kousek, který bude jistě patřit mezi nejvyužívanější z řady mých zavazadel. Děkuji za něj.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2021
Moc vám děkujeme za reakci! Velmi si toho vážíme a jsme rádi, že jste spokojený. :) Jakub
D Avatar autora Daniel | 23.8.2021
Skvělá zkušenost, rychlé vyřízení, krásné batohy, eshop skvěle funkční
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.12.2021
Děkujeme 3x :) Moc si toho vážíme. Jakub
V Avatar autora Viktória | 13.8.2021
Batoh je skvělý, prostorný a je to láska na první pohled. Dodání i komunikace byli perfektní. Moc doporučuji a děkuji. ????
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 13.8.2021
My taky moc děkujeme! ❤️ Jsme rádi, že jste spokojená. ☺️
L Avatar autora Lukáš | 10.8.2021
Dlho som hľadal náhradu za môj batoh z COSu a našiel som! A viete, čo je na tom najlepšie? Podporíte českého designéra :-) Batoh TAKOYO je štylovka jak na výlet, tak do práce. k obleku. Doručenie na ďalší deň, perfecto! No musel som hneď kúpiť ďalší ako dárek :-)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.8.2021
Moc vám děkuji Lukáši za recenzi! Moc si toho vážíme a jsem rád, že jste spokojený! Doufám, že se brzy vrátíte. Ať vám batohy hezky slouží. :) Jakub
H Avatar autora Helena | 9.8.2021
batoh jsem si vyhlídla díky storýčkům Design marketu, a hned jsem se do něj zamilovala, začala jsem Batohiro sledovat na ig, a jednou večer jsem si všimla, že kvůli jejich dobré náladě ten den platil slevový kód, tak už nebylo proč váhat a hned jsem si MINATO objednala :) když přišel měla jsem velikou radost, je opravdu krásný, z dobrého materiálu, a cením možnost měnit velikost. děkuji a doporučuji
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Děkujeme Heleno, že jste za námi na Dyzajnu přišla a že jste u nás nakoupila. Také moc děkujeme za tohle hodnocení. Jsme fakt rádi, že jste spokojená a doufáme, že se k nám zase vrátíte. :) Přeji pěkný den, Jakub
J Avatar autora Jiří | 9.8.2021
Velká spokojenost. Super rychlost ve vyřízení objednávky. Spokojenost ohledně komunikace a vlastně všeho. Moc díky ještě jednou.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Opravdu moc děkujeme za zpětnou vazbu a za napsání hodnocení. :) Velmi si toho vážíme! Jakub
R Avatar autora Rukola | 9.8.2021
MINATO je prostě láska! Batoh do města i na cesty a navíc skvěle vypadá. O praktičnosti a skvělým řešení ani nemluvím. Doporučuju jak produkt tak obchod - rychlý a pozitivní přístup a pokud potřebujete krásný batoh hned, tak tohle je za mě volba č. 1. :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Moc děkujeme za recenzi batohu a za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojení. :) Jakub
Avatar autora | 9.8.2021
+ rychlá komunikace
+ klientský přístup
+ pozitivní atmosféra
+ ochota poradit

Můj nákup probíhal hladce a bez sebemenších komplikací, když jsem potřeboval poradit s výběrem nebyl problém, a tak jsem nákup zvládl rychle a potěšilo mě, že jsem nakupováním nestrávil zbytečně moc času.
Avatar autora (Administrátor) 2.7.2022
Děkujeme moc za recenzi! Velmi si jí vážíme a jsme rádi, že jste u nás nakoupil. :) Doufám, že se brzy vrátíte. Přeji pěkný den, Jakub
Avatar autora | 8.8.2021
+ Ručně ušité, super kvalita, kvalitní materiál,příjemné nošení, doporučuji,, další nákup bude co nejdříve pro další členy rodiny

Avatar autora (Administrátor) 2.7.2022
Moc vám děkujeme za objednávku a za skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojení. Budeme se těšit na další nákup. :) Mějte se krásně, Jakub
V Avatar autora Vašek | 7.8.2021
HARUKO modrý! boží design, chytře řešený, skvěle sedí na zádech. Společník na každý den. Doručení okamžité. Můžu jen a jen doporučit každému kdo hledá pohodlný, kvalitní a stylový batoh :-)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2021
Moc vám děkujeme za recenzi Vašku. Jsem rád, že jste spokojený. Jakub :)
J Avatar autora Josef | 2.8.2021
Bágl MINATO je prostě BOMBA!!!! Skvělej na víkendovej vejlet i do města. A k tomu stylovka. +supprrychlý dodání????
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 2.8.2021
Moc vám děkujeme! Jsme rádi že jste spokojen. Děkujeme za podporu ☺️ Jakub
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení