Hodnocení obchodu

5,0 56 hodnocení
5
56x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZT Avatar autora Zuzana Trachtová | 14.4.2022
Velmi milá komunikace, skvěle šitá ledvinka. Díky!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 2.5.2022
Moc děkujeme za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená. :) Jakub
M Avatar autora Marcela | 8.4.2022
Nejlepší e-shop!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 2.5.2022
Díky moc :)
MZ Avatar autora Michaela Zezulová | 4.4.2022
Rychlá a bezproblémová komunikace. Splnil má očekávání.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 4.4.2022
Moc vám děkujeme za recenzi :) Jsem rád, že jste spokojená! Jakub
MK Avatar autora Martin Kopal | 17.3.2022
Skvělá komunikace obchu, velice vstřícný přístu, kvalitní zboží. Nemohu jinak než doporučit a rád zde budu nakupovat i nadále.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 20.3.2022
Moc děkujeme za recenzi Martine! :)
A Avatar autora Alena | 11.3.2022
ledvinka je skvělá, kvalitní a hodí se ke všemu! velká spokojenost :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 17.3.2022
Moc vám děkujeme Aleno :)
AS Avatar autora Antonín Slabiňák | 8.2.2022
Maximální spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 8.2.2022
Moc vám děkuji za recenzi, jsem rád, že jste spokojený. :) Jakub
AK Avatar autora Adéla Kubíková | 31.1.2022
Spokojenost. Batoh je velmi kvalitní a prostorný. Celá objednávka proběhla bez jakéhokoliv problému a můžu jen doporučit :-) Určitě zde nenakupuji naposled
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 31.1.2022
Děkujeme moc Adélo, těšíme se na vás :)
V Avatar autora VK | 24.1.2022
Batoh Minato je moc pěkný, skvěle vymyšlený. Je tak super, že jsem ho vlastnila celých 10 minut a už ho ze mne vyloudil syn....tak jsem zase bez batohu...
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 24.1.2022
Děkujeme moc za feedback a jsem moc rád, že vyhovuje i synovi :) Přeji pěkný den, Jakub
S Avatar autora SF | 4.1.2022
Ledvinka je super! Drzi tvar, dam do ni co potrebuji! Stylová!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 4.1.2022
Děkujeme moc za hodnocení :)
GG Avatar autora Guillermo Uceda Gómez | 24.12.2021
Very satisfied
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 30.12.2021
Thanks so much :)
MF Avatar autora Magdalena Fialova | 24.12.2021
Velmi vstricny pristup, vse rychle a vyborne vyrizeno.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 30.12.2021
Moc vám děkuji. Jsem rád, že jste spokojená :)
IN Avatar autora Ivan Nestával | 21.12.2021
Rychlost a skvělý výrobek.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.12.2021
Moc vám děkujeme za recenzi, jsem rád, že se vám batoh líbí.
P Avatar autora Petr | 20.12.2021
Skvělá komunikace, žádné zbytečné prodlevy.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 20.12.2021
Jsem rád, že jste spokojený a děkuji za recenzi. :)
IM Avatar autora Ilona Miškovičová | 20.12.2021
Velka spokojenost Komunikace skvela
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 20.12.2021
Strašně moc vám děkuji Ilono :) Jakub
EL Avatar autora Eduard Lašák | 10.12.2021
Na obchod jsem narazil náhodou a chci moc poděkovat majiteli za skvělou komunikaci a pomoc při objednání. Jakub je velmi milý a udělá pro vás první poslední. Telefonovali jsme spolu 10 minut a byl to moc příjemný hovor. Oceňuji ruční výrobu produktů a celý koncept batohů, který mi Jakub vysvětlil. Batoh už i dorazil. Doručení bylo druhý den. Batoh se mi moc líbí a určitě jsem nenakoupil naposledy. Děkuju Jakube
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.12.2021
Bylo mi potěšením :) Děkuji moc za recenzi Eduarde, moc si jí vážím. Jakub
P Avatar autora Petr | 10.12.2021
Super batoh i obchod. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.12.2021
Jsem rád, že jste spokojený Petře. Děkuji za recenzi.:)
HD Avatar autora Hana Deáková | 5.12.2021
Krásny a kvalitní batoh. Rozmístění a také množství kapes dokonalé. Batoh přišel krásné zabaleny v krabici. Mohli byste začít vyrábět i batohy pro děti, koupila bych ho i dětem do školky :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 6.12.2021
Dobrý den, Hanko, nic není nemožné :) Moc vám děkuji za skvělou reakci. Jsem velmi vděčný za to, že jste naším spokojeným zákazníkem. Jakub
Avatar autora J.K. | 15.11.2021
Dárky na Vánoce nakoupeny (batohy a pořadače). Objednávku jsem dostal do druhého dne!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 15.11.2021
Jsem rád, že jste spokojení a že budete mít super Vánoce :) Děkujeme za podporu. Jakub
K Avatar autora Kateřina | 5.10.2021
Rychlé vyřízení objednávky, velmi pěkné a kvalitní české zboží. Naprostá spokojenost s nákupem. Děkuji :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme moc Katko! :)
Z Avatar autora Zdeňka | 3.10.2021
Rychlé, přehledné. Spokojenost
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení