Hodnocení obchodu

5,0 36 hodnocení
5
36x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 24.9.2021
Skvělá kvalita zboží a velmi příjemná spolupráce!
P Avatar autora Petr | 21.9.2021
Nákup již na Vánoce, nakoupen již pátý batoh v řadě. Kvalita zaručena Doporučuji zakoupit. Skvělá spolupráce, rychlý servis.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Děkujeme moc! Věrných zákazníků není nikdy dost :) Jsme rádi, že jste s námi. Jakub
J Avatar autora Jitka | 20.9.2021
Naprostá spokojenost. Komunikace super, batohy super.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojená. Jakub :)
V Avatar autora Vendula | 20.9.2021
Batoh je skvělý - lehoučký, ale zároveň velice prostorný a praktický, z na dotek příjemného materiálu a zároveň nepromokavý. Mám ho sice zatím chvíli, ale naprosto vyhovuje všem mým nárokům a požadavkům! A ještě k tomu je vyráběn v Česku:)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 22.9.2021
Moc vám děkujeme za zpětnou vzabu :) Jakub
M Avatar autora Michael | 26.8.2021
Předevčírem vyzvednutý batoh MINATO jsem včera celý den “testoval” - na kole s notebookem, foťákem a dalšími věcmi, odpoledne pěšky na větší nákup, večer jako příruční zavazadlo jenom s drobnosti - a obstál k naprosté spokojenosti. V případě potřeby pojme opravdu hodně věcí, ale plný nebo poloprázdný, stále vypadá velmi vkusně:). Navíc se velmi dobře nosí, sedí skvěle na zádech. V neposlední řadě i materiál a ušití působí dost kvalitně. Takže ve výsledku opravdu povedený kousek, který bude jistě patřit mezi nejvyužívanější z řady mých zavazadel. Děkuji za něj.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2021
Moc vám děkujeme za reakci! Velmi si toho vážíme a jsme rádi, že jste spokojený. :) Jakub
D Avatar autora Daniel | 23.8.2021
Skvělá zkušenost, rychlé vyřízení, krásné batohy, eshop skvěle funkční
V Avatar autora Viktória | 13.8.2021
Batoh je skvělý, prostorný a je to láska na první pohled. Dodání i komunikace byli perfektní. Moc doporučuji a děkuji. ????
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 13.8.2021
My taky moc děkujeme! ❤️ Jsme rádi, že jste spokojená. ☺️
L Avatar autora Lukáš | 10.8.2021
Dlho som hľadal náhradu za môj batoh z COSu a našiel som! A viete, čo je na tom najlepšie? Podporíte českého designéra :-) Batoh TAKOYO je štylovka jak na výlet, tak do práce. k obleku. Doručenie na ďalší deň, perfecto! No musel som hneď kúpiť ďalší ako dárek :-)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 10.8.2021
Moc vám děkuji Lukáši za recenzi! Moc si toho vážíme a jsem rád, že jste spokojený! Doufám, že se brzy vrátíte. Ať vám batohy hezky slouží. :) Jakub
H Avatar autora Helena | 9.8.2021
batoh jsem si vyhlídla díky storýčkům Design marketu, a hned jsem se do něj zamilovala, začala jsem Batohiro sledovat na ig, a jednou večer jsem si všimla, že kvůli jejich dobré náladě ten den platil slevový kód, tak už nebylo proč váhat a hned jsem si MINATO objednala :) když přišel měla jsem velikou radost, je opravdu krásný, z dobrého materiálu, a cením možnost měnit velikost. děkuji a doporučuji
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Děkujeme Heleno, že jste za námi na Dyzajnu přišla a že jste u nás nakoupila. Také moc děkujeme za tohle hodnocení. Jsme fakt rádi, že jste spokojená a doufáme, že se k nám zase vrátíte. :) Přeji pěkný den, Jakub
J Avatar autora Jiří | 9.8.2021
Velká spokojenost. Super rychlost ve vyřízení objednávky. Spokojenost ohledně komunikace a vlastně všeho. Moc díky ještě jednou.
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Opravdu moc děkujeme za zpětnou vazbu a za napsání hodnocení. :) Velmi si toho vážíme! Jakub
R Avatar autora Rukola | 9.8.2021
MINATO je prostě láska! Batoh do města i na cesty a navíc skvěle vypadá. O praktičnosti a skvělým řešení ani nemluvím. Doporučuju jak produkt tak obchod - rychlý a pozitivní přístup a pokud potřebujete krásný batoh hned, tak tohle je za mě volba č. 1. :)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 9.8.2021
Moc děkujeme za recenzi batohu a za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojení. :) Jakub
Avatar autora | 9.8.2021
+ rychlá komunikace
+ klientský přístup
+ pozitivní atmosféra
+ ochota poradit

Můj nákup probíhal hladce a bez sebemenších komplikací, když jsem potřeboval poradit s výběrem nebyl problém, a tak jsem nákup zvládl rychle a potěšilo mě, že jsem nakupováním nestrávil zbytečně moc času.
Avatar autora (Administrátor) 26.9.2021
Děkujeme moc za recenzi! Velmi si jí vážíme a jsme rádi, že jste u nás nakoupil. :) Doufám, že se brzy vrátíte. Přeji pěkný den, Jakub
Avatar autora | 8.8.2021
+ Ručně ušité, super kvalita, kvalitní materiál,příjemné nošení, doporučuji,, další nákup bude co nejdříve pro další členy rodiny

Avatar autora (Administrátor) 26.9.2021
Moc vám děkujeme za objednávku a za skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojení. Budeme se těšit na další nákup. :) Mějte se krásně, Jakub
V Avatar autora Vašek | 7.8.2021
HARUKO modrý! boží design, chytře řešený, skvěle sedí na zádech. Společník na každý den. Doručení okamžité. Můžu jen a jen doporučit každému kdo hledá pohodlný, kvalitní a stylový batoh :-)
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 26.8.2021
Moc vám děkujeme za recenzi Vašku. Jsem rád, že jste spokojený. Jakub :)
J Avatar autora Josef | 2.8.2021
Bágl MINATO je prostě BOMBA!!!! Skvělej na víkendovej vejlet i do města. A k tomu stylovka. +supprrychlý dodání????
JB Avatar autora Jakub Beneš (Administrátor) 2.8.2021
Moc vám děkujeme! Jsme rádi že jste spokojen. Děkujeme za podporu ☺️ Jakub
SF Avatar autora Slávek Furman | 22.7.2021
koupil jsem HARUKO žlutý a jsem moc spokojený. doručení bylo do 24 hodin!
Avatar autora | 21.7.2021
+ Velmi přátelské a flexibilní jednání

Jsem moc rád, že jsem narazil na českého výrobce s tak vstřícným přístupem. Přirovnal bych ho k chování obchodníků z černo-bílých filmů, kteří šli při odchodu z koloniálu 'milostpaní' otevřít dveře, uklonili se a rozloučili.
Avatar autora (Administrátor) 26.9.2021
Dobrý den, Petře, moc vám děkujeme za krásné hodnocení. :) To co děláme, děláme s radostí a jsem rád, že to je vidět. Ať vám batoh pěkně slouží. :) Mějte se báječně. Jakub
Avatar autora | 5.7.2021
+ rychlá reakci na dotazy (chat)
+ flexibilní domluva na předání zboží (osobní vyzvednutí)
+ super produkt

Avatar autora (Administrátor) 26.9.2021
Dobrý den, moc vám děkujeme za hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený a doufáme, že se u nás brzy zastavíte na e-shopu. :) Mějte se krásně, Jakub
M Avatar autora Milan | 23.6.2021
Maximální spokojenost! Rychlost vyřízení objednávky, skvělá komunikace, kvalitní a originální produkty! Určitě zde nenakupuji naposledy a mohu všem jen doporučit!
J Avatar autora Jakub (Administrátor) 24.6.2021
Dobrý den, Milane, moc vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. :) Jakub
Avatar autora | 15.5.2021
+ Rychlost
+ Bezproblemovost
+ Skvela domluva

Objednani a dodani velice rychle! Batoh ma opravdu skvele zpracovani a slo to poznat ihned, co jsem ho rozbalil.
Avatar autora (Administrátor) 26.9.2021
Moc děkujme za recenzi :) Jsme rádi, že jste spokojený. Krásný den, Jakub
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz